top of page

Nieuws

Huiswerkbegeleiding.jpg

Huiswerkbegeleiding statushouders & minima

Sinds begin 2020 organiseert Stichting Integreren doe je samen! met Bèta Bijles Betuwe en Lingua Taalles groepsgewijze huiswerkbegeleiding voor vluchtelingen en bijstandsgerechtigden.

"We zien nu al dat kinderen doorstromen van leerondersteuning naar groepsgewijze huiswerkbegeleiding waardoor ze beter kunnen integreren." aldus Hugo Schoute, Buurtwerker Mozaïek.

DSC02314.JPG

Bèta Bijles Betuwe jongste sponsor VVTricht

Jarenlang speelden Lennart en Michiel bij V.V.Tricht. Nu sponsoren deze oud leden een reclamebord langs het hoofdveld. De studenten begonnen anderhalf jaar geleden met een bijlesservice genaamd Bèta Bijles Betuwe. Via deze service krijgen middelbare scholieren individuele bijles in de vakken wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie. In de aankomende tijd hoopt Bèta Bijles Betuwe veel leden van V.V.Tricht te helpen bij het halen van goede cijfers!

Radboud universiteit.png
Radboud Universiteit 12-04-2019

Onderzoek studenten Radboud Universiteit

Een paar maanden geleden deden derdejaars studenten aan de Radboud Universiteit een onderzoek over het commitment van onze bijlesgevers bij Bèta Bijles Betuwe/Eindhoven. Een interessant onderzoek om aan bij te dragen en een goede manier om naar je organisatie te kijken. Het onderwerp van dit onderzoek was als volgt: "Op welke manier kan een manager zonder fysiek contact met de werknemers toch betrokkenheid creëren?

 

DSC02050.jpg

Studenten breidden lokale bijlesservice uit

Lennart Bijnagte, Michiel van den Berg en Stef van der Meer zijn drie HBO studenten en voormalig klasgenoten. In maart 2018 richtten zij een onderneming op genaamd Bèta Bijles Betuwe. Nu, een jaar later, brengen zij dit succesvolle concept naar Eindhoven. Bèta Bijles Betuwe is gericht op persoonlijke aandacht en focus op vooruitgang van de leerling. Deze kernwaarden komen onder andere terug in de zelf ontwikkelde “BBB+ lesmethode” en in het selectieproces van de bijlesgevers. Dit resulteerde direct in betere cijfers voor de leerlingen en zeer tevreden klanten. 

foto alle 3_edited.jpg
Nieuwsblad Geldermalsen 22-10-2018

Bèta Bijles Betuwe, een startup uit de regio

Nog geen half jaar geleden richtten Lennart Bijnagte, Michiel van den Berg en Stef van der Meer een bijlesservice op genaamd ‘Bèta Bijles Betuwe’, met als doel: middelbare scholieren te helpen bij het behalen van een goede cijferlijst. Tot nu toe kunnen de studenten zeer tevreden zijn over het resultaat. Op dit moment wordt er aan meerdere middelbare scholieren bijles gefaciliteerd, wat resulteert in een klanttevredenheidscore van 8,3. Met de eigen BBB+ methode en de dichte betrokkenheid bij leerlingen en bijlesgevers kijken de studenten er naar uit om nog meer middelbare scholieren verder te helpen.

bottom of page